کابینت سبک نئوکلاسیک ترکیبی از شکوه سبک کلاسیک و سادگی سبک مدرن است. منبتکاریهای ظریف روی دربها و یا تاجهای کابینتها نشانهای از سبک نئوکلاسیک است. این سبک از کابینت را در رنگ و طرحهای متنوع مانند شیکر استایل و یا انزو دورنگ میتوانید تهیه کنید. در این مطلب به معرفی مدل و طرحهای کابینت سبک نئوکلاسیک میپردازیم. اگر آشپزخانه شما کابینتی ساده اما مجلل نیاز دارد این مطلب مختص شماست.
کابینت نئوکلاسیک چیست؟
سبک نئوکلاسیک در قرن هجدهم میلادی در انگلیس و فرانسه ظهور کرد و ریشه در اصول و زیباییشناسی یونان و روم باستان دارد. نئوکلاسیک ترکیبی از شکوه و ظرافت کلاسیک با سادگی و کارایی مدرن است. در سبک نئوکلاسیک چیدمان متقارن، استفاده از رنگهای خنثی و روشن، تاکید بر خطوط ظریف و استفاده از اشکال هندسی ساده رایج است.
در کابینتهای نئوکلاسیک شاهد کندهکاریهای ظریف روی درب، تاج، ستون و قابهای کابینتها هستیم. کابینتهای نئوکلاسیک معمولاً به رنگهای خنثی مانند سفید، کرم، بژ و خاکستری هستند. در کابینت نئوکلاسیک جدید نصب یراقآلات مدرن بسیار دیده میشود. استفاده از دربهای شیشهای برای کابینت و نصب صفحات کابینت از جنس سنگ در این سبک از کابینت بسیار رایج است.
مدلهای کابینت نئوکلاسیک
یکی از ویژگیهای جذاب کابینتهای نئوکلاسیک تنوع در طرح، رنگ و مدل است. کابینتهای رنگی، مات و یا براق از جمله مدلهای این نوع سبک از کابینت هستند. درادامه رایجترین و کاربردیترین مدلهای کابینت نئوکلاسیک را معرفی میکنیم.
کابینت نئوکلاسیک براق
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، کابینتهای این آشپزخانه به سبک کابینت نئوکلاسیک براق و از نوع انزو هستند. بارزترین ویژگی این کابینتها، تراشکاریهای ظریف و هنرمندانهای است که در چهار طرف دربها انجام شده است. این تراشکاریها، که به سبک نئوکلاسیک هستند، به کابینتها عمق و بعد میبخشند و حس تجمل و شکوه را در آشپزخانه القا میکنند. استفاده از دربهای شیشهای نیز یکی دیگر از المانهای نئوکلاسیک در این کابینتها است.
با وجود متراژ کم آشپزخانه تصویر زیر، با استفاده از یک ایده خلاقانه، فضایی دلباز و دلنشین ایجاد شده است. راز این دلبازی، استفاده از کابینتهای نئوکلاسیک براق و نورپردازی در زیرکابینت و سقف آشپزخانه است. کابینتهای براق با انعکاس نور، به فضا عمق و وسعت میبخشند و از تاریکی و دلگیری آن میکاهند.
کابینت نئوکلاسیک رنگی
کابینت نئوکلاسیک رنگی همانطور که در این تصویر میبینید، گاه میتوان با جسارت و خلاقیت، جلوهای منحصر به فرد به فضا بخشید. کانترهای سفید آشپزخانه، زمینهای بینظیر برای کابینتهای نئوکلاسیک صورتی فراهم کردهاند. این تضاد رنگی، به فضا عمق بخشیده و کابینتها را به نقطه کانونی آشپزخانه تبدیل کردهاست. اما جسارت طراح در این آشپزخانه به همین جا ختم نشدهاست! انتخاب بینکابینتی هلویی، هارمونی بینظیری با رنگ صورتی کابینتها ایجاد کرده و فضایی گرم و صمیمی را به ارمغان آوردهاست.
انتخاب رنگ آبی تیره برای کابینت نئوکلاسیک جدید، آشپزخانهای لاکچری برای شما میسازد. در آشپزخانه تصویر زیر قراردادن جزیرهای نئوکلاسیک همرنگ با کابینتها و انتخاب رنگ طلایی برای قاب جزیره، فضایی خیرهکننده ساخته است.
کابینت نئوکلاسیک دورنگ
ترکیب رنگ هلویی برای جزیره و رنگ سبز برای کابینتهای نئوکلاسیک، تضادی جذاب ایجاد کرده است. رنگ هلویی، رنگی گرم و پرانرژی است که به فضا شور و نشاط میبخشد. رنگ سبز نیز رنگی آرامشبخش و طبیعی است که حس طراوت و سرزندگی را به ارمغان میآورد.
کابینتهای دیواری سفید، کانتر و کابینتهای زمینی آبی به سبک نئوکلاسیک فضایی آرامشبخش در آشپزخانه ایجاد کردهاست. انتخاب بینکابینتی سفید نیز باعث بزرگ نشان دادن فضای کوچک آشپزخانه شدهاست.
ترکیب پارکت چوبی با کابینت و جزیره نئوکلاسیک قهوهای همراه با کابینت نئوکلاسیک سفید و صفحه کابینتهای سفید باعث ایجاد هارمونی چشمگیری در آشپزخانه زیر شدهاست.
کابینت نئوکلاسیک سفید
کابینت نئوکلاسیک سفید با کندهکاریهای ظریف و با دربهای شیشهای همراه با بینکابینتی طوسی با طرح سنگ و کفپوش سرامیک سفید، آشپزخانه تصویر زیر را باشکوه و مجلل کردهاست.
به نظر شما در آشپزخانه زیر چه چیزی باعث ایجاد جلب توجه کابینتهای نئوکلاسیک سفید شدهاست؟ نصب کفپوش قهوهای باعث بازتاب هرچه بیشتر کابینتهای نئوکلاسیک سفید شدهاست.
قراردادن یک جزیره نئوکلاسیک با ستونهای کندهکاریشده سفید در مرکز آشپزخانه، انتخاب کاورهود منبتکاریشده سفید و نصب کابینتهای نئوکلاسیک سفید، باعث ایجاد آشپزخانهای روشن و یکپارچه شدهاست.
کابینت نئوکلاسیک مشکی
در آشپزخانه زیر کابینتهای نئوکلاسیک به رنگ مشکی انتخاب شدهاند. چیزی که این آشپزخانه را از دلگیری و تاریکی خارج کردهاست، بینکابینتی سنگی سفید، نورپردازی داخل کابینتها و صفحه کابینت سنگی سفید است.
در آشپزخانه زیر ایدهای لاکچری و جالب اجرا شدهاست. قراردادن کابینت نئوکلاسیک چوبی با درب شیشهای در میان کابینتهای مشکی نئوکلاسیک و انتخاب جزیرهای سفید، آشپزخانه را به دفتر نفاشی رنگارنگ تبدیل کردهاست.
کابینت نئوکلاسیک طوسی
انتخاب دستگیرهها و قسمتی از نوار کاورهود به رنگ طلایی برای کابینتهای نئوکلاسیک طوسی، آشپزخانه زیر را در عین سادگی، لوکس نشان میدهد.
رنگ طوسی در طیف وسیعی از کمرنگ تا پررنگ برای کابینت نئوکلاسیک جدید قابل اجرا است. کابینت نئوکلاسیک تصویر زیر به رنگ طوسی تیره همراه با صفحه کابینت و کفپوش چوبی، آشپزخانه را با اصالت نشان میدهد.
انواع کابینت نئوکلاسیک (طرح سی ان سی درب ها)
طرحهای متنوع کابینتهای نئوکلاسیک به شما این امکان را میدهند تا براساس متراژ آشپزخانه و یا سلیقه شخصی خود، کابینت مناسب خود را انتخاب کنید. درادامه به معرفی انواع کابینت نئوکلاسیک میپردازیم.
1. کابینت نئوکلاسیک شیکر استایل (یا کف تراش)
کابینتهای شیکر استایل زیرمجموعه سبک نئوکلاسیک قرار میگیرند. ظاهر کابینت شیکر استایل یا همان کابینت کف تراش به این صورت است که یک حاشیه ساده در اطراف درب گذاشته میشود و سطح آن کف تراشی میشود. مانند کابینت نئوکلاسیک شیکر استایل زیر که سطح کابینت به سمت داخل فرورفتگی دارد و ظاهری ساده و شیک به آشپزخانه دادهاست.
2. کابینت نئوکلاسیک انزو
کابینت طرح انزو نیز جزو خانواده سبک نئوکلاسیک است. در طراحی کابینتهای انزو 4 طرف درب کابینتها توسط دستگاه CNC تراش میخورد و به همین خاطر به این نام معروف هستند. کابینتهای طرح انزو سطح براقی دارند و باعث درخشش آشپزخانه شما میشوند. در تصویر زیر میبینیم که کشوها و درب کابینتها به سمت داخل فرورفتگی دارند و طرح انزو را به خوبی به نمایش گذاشتهاند.
3. کابینت نئوکلاسیک با سی ان سی متفرقه
دستگاه سی ان سی برای حکاکی و ایجاد طرحهای ظریف روی دربها و بدنه کابینت نئوکلاسیک استفاده میشود. با استفاده از سی ان سی، میتوان طرحهای مختلف و متنوعی را بر روی کابینتها حکاکی کرد که به شما امکان میدهد کابینتی را انتخاب کنید که با سلیقه و دکوراسیون منزل شما هماهنگ باشد. برای مثال در کابینت نئوکلاسیک جدید زیر دستگاه سی ان سی با تراشکاریهای ظریف در دور قاب کابینت جزیره و ایجاد برآمدگی روی دربها طرحی جذاب خلق کردهاست.
در کابینتهای نئوکلاسیک سفید زیر، دستگاه سی ان سی طرحهای ظریف و دقیقی را دور قاب کابینتها حکاکی کرده است و سطح کابینتها به صورت برجسته و محدب درآمدهاند که کابینتها ظاهری زیبا گرفتهاند.
تفاوت کابینت نئوکلاسیک و ممبران چیست؟
زمانی که میگوییم کابینت نئوکلاسیک، منظور ما شکل ظاهری (دربها، تاجها و ستونها) کابینتها است. اما زمانی که صحبت از ممبران میشود؛ منظور متریال استفاده شده در کابینت آشپزخانه است. ممبران از ام دی اف خام سیانسی شده و روکش پی وی سی ساخته میشود و با استفاده از تکنیک وکیوم، روکش روی مغزی کابینت پرس و چسبانده میشود. نکته قابل توجه این است که کابینت سبک نئوکلاسیک را میتوان با متریالهای مختلفی از جمله ممبران اجرا کرد.
کابینت نئوکلاسیک سفید زیر با کندهکاریهای ظریف و شیک روی ستوبکابینتنها و دربها با متریال ممبران اجرا شدهاست.
تفاوت کابینت نئوکلاسیک با کابینت کلاسیک چیست؟
تصویر زیر کابینتی به سبک کلاسیک است. تفاوت سبک کلاسیک با نئوکلاسیک در این است که در سبک کلاسیک کندهکاریهای حجیم و پر زرق و برقی روی درب، تاج، ستون و پاخورهای کابینتها انجام میشود. کابینت کلاسیک را نیز میتوان با متریال ممبران، مانند تصویر زیر اجرا کرد.
جمعبندی
کابینت سبک نئوکلاسیک با منبتکاریهایی ظریف در میانه سبک کلاسیک و مدرن قرار دارد. کابینت سبک نئوکلاسیک برای آشپزخانههای کوچک و بزرگ مناسب است و دارای طرح و رنگهای مختلفی مانند طوسی، مشکی و یا دورنگ نیز میباشد. در این مطلب به معرفی مدلها و طرحهای کابینت نئوکلاسیک پرداختهایم تا شما با آگاهی کامل اقدام به خرید این کابینت جذاب کنید.
بدون نظر