برخی افراد به سبک کلاسیک و دکوراسیون شلوغ و پر زرق و برق علاقه دارند در مقابل این افراد امروزه مردم به سمت سبک ساده و مدرن هجوم میآورند. در بین این دو گروه افرادی خواستار سبکی نه ساده ساده و نه بسیار شلوغ و مجلل میباشند. به همین خاطر سبک نئوکلاسیک برای پاسخ به این گروه پا به عرصه گذاشت. اما در این مطلب برخلاف همگان که همیشه از مزایای کابینت نئوکلاسیک صحبت میکنند، ما از معایب کابینت نئوکلاسیک در کنار مزایای آن میگوییم.
7 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک
همانطور که میدانید؛ در کنار مزایای مهم کابینت نئوکلاسیک آشنایی با معایب این محصول پیش از خرید لازم است. در اینجا از بین معایب کابینت نئوکلاسیک 7 مورد از موارد اصلی را به همراه تصاویر مربوطه برای شما شرح میدهیم.
1. کم زرق و برق و ساده است!
افراد علاقهمند به سبک کلاسیک به دنبال دکوراسیون مجلل هستند. به همین خاطر سادگی سبک نئوکلاسیک را یکی از معایب آن میدانند. اما باید به این موضوع دقت کنید، افرادی که نه سبک ساده مدرن و نه سبک شلوغ کلاسیک را میپسندند. از سبک نئوکلاسیک استقبال زیادی میکنند.
طراحی تصویر زیر برای دوستدارن سبک کلاسیک ساده محسوب میشود! اما اگر خوب دقت کنید طرح زیر با برشکاری روی درب کابینت، حالت قرینه کابینتها و وجود جزیره این مدلی ساده نیست اما پر زرق و برق هم نیست!
انتخاب رنگ مناسب در خرید کابینت آشپزخانه سبک نئوکلاسیک جزو موارد بسیار موثر است. کابینت نئوکلاسیک با رنگ خنثی مانند طوسی و سفید به نسبت سایر رنگها سادهتر به نظر میرسد.
2. طراحی کابینت نئوکلاسیک نیازمند وقت و دقت زیاد است!
ساخت و طراحی کابینت سبک نئوکلاسیک به دلیل حکاکی دستگاه CNC یک کار بسیار ظریف است که باید با دقت کافی انجام شود. همچنین رنگآمیزی کابینت نئوکلاسیک نیز به دقت بالایی نیازد دارد و انجام این امور برای هر کارگاه و کابینتسازی مقدور نباشد.
3. تجربه و مشاوره کابینتسازان حرفهای در نتیجه کار نقش مهمی دارد!
برای انتخاب کابینتساز باید رزومه و تجربه فرد را بررسی کنید و براساس میزان رضایت مردم فرد اصلح را انتخاب کنید. به صورت مثال اگر فرد کم تجربه باشد و برای سی ان سی کار حکاکی را درست انجام ندهد شاید حالت قرینه روی کابینت نئوکلاسیک به خوبی دیده نشود. همچنین در رنگآمیزی اگر رنگ با کیفیت انتخاب نشود نتیجه کار به صورت کدر دیده میشود.
در تصویر زیر کار پولیش کابینت به خوبی انجام شده است و این موضوع نشانه تخصص کابینتساز میباشد. اگر سازنده تخصص کافی نداشت، امکان یکدست نشدن رنگ و ناصافی سطح کار به دلیل عدم سمبادهکشی درست مشاهده میگردید.
4. رنگکاری کابینت نئوکلاسیک به محیط خلوت و ایزله نیاز دارد!
بنابر حساسیت زیاد کابینت نئوکلاسیک، باید رنگآمیزی ام دی اف خام تراشکاری شده در محیطی ایزوله انجام شود. به دلیل رسیدن به نتیجه سطح صاف و صیقلی کابینت نئوکلاسیک باید در محیطی که هیچگونه گرد و غبار و آلودگی نیست، رنگآمیزی صورت گیرد.
تصویر زیر در اتاق ایزوله برای تمیز بودن سطح کار حین رنگآمیزی با کاغذ سطح کار را پوشش میدهند که درب کابینتها صیقلی و صاف باشد. همچنین با دستگاه پمپ و پیستوله رنگ رنگآمیزی انجام میشود.
5. کابینتهای نئوکلاسیک اغلب به اشیاء تیز حساس هستند!
کابینتهای نئوکلاسیک معمولا با ام دی اف خام درست میشوند. سپس بعد از سی ان سی، رنگکاری یا روکش صورت میگیرد. به همین خاطر در برابر اشیاء برنده و تیز آسیبپذیر هستند. همچنین کابینتهای نئوکلاسیک در برابر رطوبت مقاومت دارند اما اگر در اثر اشیاء تیز آسیب ببینند پس از گذر زمان در برابر رطوبت نیز مقاومت کمتری دارند.
6. هزینه کابینت نئوکلاسیک از مدرن بیشتر است!
هزینه کابینت نئوکلاسیک در مقایسه با انواع مدلهای کابینت ام دی اف، هایگلاس و ملامینه گرانتر است. این موضوع طبیعی میباشد. زیرا کندهکاری و زرق و برق کابینت مدرن به اندازه کابینت نئوکلاسیک نیست. هرچند قیمت بالا شاید خیلی نقطه ضعف حساب نشود! اما در مقایسه با کابینت مدرن این موضوع یک عیب است.
7. ترمیم درب کابینت نئوکلاسیک تقریبا ممکن نیست!
امکان ترمیم کابینت نئوکلاسیک سخت است. زیرا پیدا شدن متریال دقیقا مشابه متریال اصلی، در آوردن رنگ کار دقیقا مثل نمونه اول، و انجام اتصالات به روش قبل کار را دشوار میکند. به همین خاطر معمولا امکان ترمیم وجود ندارد.
مزایای کابینت نئوکلاسیک چیست؟
تا به اینجا موارد ضروری از معایب کابینت نئوکلاسیک را بیان کردیم. حال باید سری به مزایای این سبک کابینت بزنیم تا شما به راحتی تصمیمگیری کنید. همانگونه که پیشتر بیان کردیم؛ از خصوصیات مهم سبک نئوکلاسیک حفظ تعادل بین سبک کلاسیک و مدرن است. به طوری که با دیدن کابینت نئوکلاسیک تلفیق کابینت مدرن و کلاسیک حس میشود. در ادامه مواردی از مزایا کابینت نئوکلاسیک را بیان میکنیم.
1. تمیزکاری آسان
وجود سادگی در طراحی این سبک به نسبت کلاسیک باعث نگهداری آسانتری است. شما هنگام گردگیری و تمیزکاری سبک نئوکلاسیک دردسر کمتری دارید.
2. وجود تقارن
وجود تقارن بین دربها از قواعد اصلی کابینت نئوکلاسیک است.
3. تنوع رنگ
تنوع رنگ سبک نئوکلاسیک زیاد است. همین موضوع از دلایل اصلی علاقهمندی افراد به این سبک میباشد. اما اغلب در طیفهای سفید، طوسی و آبی طراحی میشود.
4. مقاومت بالا
کابینت نئوکلاسیک براساس متریال سازنده، مقاومت بالایی در برابر حرارت و رطوبت از خود نشان میدهد.
5. کابینت تا سقف
به صورت معمول کابینت نئوکلاسیک تا سقف ساخته میشوند. همین مورد باعث جادار بودن و بزرگی کابینت نئوکلاسیک در فضای کوچک است.
6. یراقآلات زیبا
معمولا یراقآلات کابینت نئوکلاسیک فلزی هستند که براساس رنگ کابینت انتخاب میشوند. اما کابینت نئوکلاسیک سبز با دستگیره طلایی جلوه خاصی دارد.
کلام پایانی
همانگونه که بیان کردیم کابینت نئوکلاسیک طرفداران زیادی دارد اما یکسری معایب همچون هزینه بالا، عدم امکان ترمیم، رنگکاری در مکان ایزوله و… وجود دارد که مشتری باید قبل از خرید از آنها مطلع شود. فراموش نکنید؛ مزایای کابینت سبک نئوکلاسیک انقدر زیاد هستند که افراد زیادی به دنبال ساخت این سبک کابینت میباشند. اغلب افرادی که از سادگی زیاد و شلوغی بیش از اندازه فراری هستند به این سبک دل میبندند.
بدون نظر